onsdag 30. september 2009

Tiden

En dag er igjen forbi,det knitrer i peisen
Det er virkelig høst..


Tiden som var,gikk så fort..Tiden er igjen kommet
til å tenne lys,kose seg inne,
noe deilig varmt i en stor god kopp
med dempet musikk

Under 3 mnd til jul men også under 3 mnd til sola
snur
og om 5 mnd er våren her igjen,

Men tenk 2 mnd til 1 advent
å som jeg gleder meg til jul...30 kommentarer:

 1. Det er så godt å høre at det er flere som også allerede gleder seg til jul...åhhh, for det gjør jeg, synes jul er den aller beste høytiden, er skikkelig julete:))) Gleder meg masse til å se når årets julepynt begynner å komme i butikken din, er så spent:)
  Tusen takk forresten for tipset ang lampekjole, jeg durte ned til Vildanden i dag etter jobb, hun hadde hatt, men var utsolgt...MEN skulle få de inn igjen:)så jeg får prøve å smøre meg med litt tålmodighet...
  Nå er det natta her!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. hei igjen,ble så mye rart på kommentaren over,knappen med k virket ikke,så nå må jeg gi den en ekstra dytt.
  så nydelige bilder du viser her,å ja gleder oss til jul,godt vi her nord har det å glede oss til i den mørkeste tida.eller så hadde vinter blitt laang.
  ønsker deg en god natt.
  klem fra sylvia.natti natti

  SvarSlett
 4. Flotte stemningsbilder... åja jeg gleder meg faktisk over deilige høstkvelder med masse lys og innkos.

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Første gang eg er innom på bloggen din, og det blir ikkje siste;) Skulle berre ønske det ikkje var så langt mellom meg og butikken din... Utrolig lekre bilder derfra:) Kombinasjon med vareutvalg og eksponering får terningkast 6 av meg! Slett ikkje rart den er nokon sin jordbærplass:)

  Ønsker deg ein fin dag.

  Helsing ei som også gleder seg veldig til juletida:)

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte bilder du viser. jeg falt for alt jeg. Så julepynta. :) Men, dette passer jo godt til høsten også. Vakkert!

  Har du sent pakken? :)

  SvarSlett
 7. Kan du sende pakken som brev? så har jeg den lørdag. :) Skal lage noen flotte kort til deg, etterhvert! Utrolig artig da, at jeg inspirerte deg til disse bildene.

  SvarSlett
 8. Godt å se at du også gleder deg til julen,her er planene allerede igang med når julegave innkjøpene skal starte.Blir tidligere i år heldigvis hehe.Flotte bilder du viser og jeg er glad avstanden til butikken din er kort,for jeg kommer snart tilbake.Klem

  SvarSlett
 9. Hei hei!
  Så vakre ord og bilete:)
  Eg gler meg sånn til jul at eg nesten har abstinensar. Hehe:)
  Ha ein herleg oktoberdag!

  SvarSlett
 10. God dag.
  Det var flott skrevet. Sammen med nydelige bilder.
  Her var det koselig å være. Skal titte mer på bloggen din nå. :)

  Ha en riktig fin høstdag.

  Klem Anine

  SvarSlett
 11. For et hjem og en butikk du har!
  Smelt.

  SvarSlett
 12. Takk for koselig kommentar. Nydelig blogg du har, skulle har besøkt den skjønne butikken din, men det er litt langt borte. Ha en fin dag, klem fra meg.

  SvarSlett
 13. Ja tenkk det går mot jul, men så er det en koselig tid vi har foran oss.


  Bestillingen er registrert!

  Ha en flott dag og kveld.

  SvarSlett
 14. Flotte bilder, likte spesielt den osteklokka med kongler i, nydelig!

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder!! Og nå gleder jeg meg og til jul!! ;-) Vi river stue ikveld, så nå har jeg en liten pause med litt mat og blogging! :-)
  Ha en fin helg! Klem-Mia

  SvarSlett
 16. Åh for en fin blogg du har!! Mange fine bilder!!! Forstår at du driver butikk. Det var mange ting jeg kunne ha lyst på på de bildene:-) Er det en nettbutikk eller er det bare vanlig butikk?
  Legger deg til i blogglista mi.

  Ha en velsignet god kveld!!

  SvarSlett
 17. Takk skal du ha :) ble den sendt som brev?

  SvarSlett
 18. Åå.. så flotte bilder av mye lekkert. Ja jula nærmer seg med stormskritt gitt, men er alikevel så fjern for meg. Den kommer nå litt for kjapt synes jeg... Når det nærmer seg enda mer er jeg vel "der" igjen tenker jeg :)

  :-)

  SvarSlett
 19. Hei igjen!

  Så koselig at du tok turen innom bloggen min og takk for helsing:)

  For boka med hjerte tenkte eg 35kr

  Ha ein fin dag:)

  SvarSlett
 20. Hei igjen! Ja, vi har kosa oss! :-) Gøy med besøk, og man merker nesten ikke ungene når de leker og har det så gøy!! Nå gleder jeg meg så til å ta en tur i butikken din snart, håper det er mange jeg kan kjøpe julegave til derfra.. Men ender vel med at det blir mest gaver til meg selv! ;-) Ja, greit å ha butikken hjemme, jeg har jo fortsatt jobb ved siden av, så greit at folk kommer etter avtale, det har fungert greit forløpig! Har du hvit slagbenk hos deg? Eller kan skaffe? Ha en fortsatt fin helg!!!! Klem-Mia :-)

  SvarSlett
 21. Hvor mye koster den 1500cm?
  Er en kunde som har spurt etter hos meg, men tror ikke jeg får inn noe sånt på ganske lenge, derfor tankte jeg sende henne til deg :-) Også har jeg lyst på en sånn på kjøkkenet selv når det blir ferdig en gang.. ;-) Klem

  SvarSlett
 22. hei min venn,hatt en grei dag på jobb?kan godt frstå du er sliten etter "fri"dagene.men nå er det helg å fri i morra,ha en god natt fra sylvia

  SvarSlett
 23. Var ganske fornøyd når vi fant de fine takene ja! :-) For min del skulle jeg ikke hatt den inntil et kjøkkenbord, bare langs veggen på kjøkkenet, men vet ikke hva kunden min hadde tenkt.. Men hva ca ligger prisene på? Så kan jeg hvertfall si det til henne og sende henne ned å se selv! :-) De der hjertene med små hjerter inni var utrolig søte! :-) Ha en fin ny uke! Klem-Mia

  SvarSlett
 24. Godt det er flere som gleder seg til jul :)

  Nei kaffemaskinen kverner ikke. Man bruker nemlig ikke vanlig kaffe, men noen kapsler som hører til. Hvis ikke skulle jeg gjerne testet litt kaffe av deg ;) Full pris 2999,- også er den på 25% nå på Kitchn. De har noen rimeligere modeller også.

  Ønsker deg en fin uke.
  klem C

  SvarSlett
 25. heia og takk for gooode ord!
  Og her inne var det gode datoer/tider å forholde seg til... godt og god lesning!
  Nå skal jeg sjekke sortimentet ditt litt før jeg legger meg... egentlig burde jeg sove nuh!!! Men det gjør jeg altså ikke... håpløse b-menneske.. ;o)
  klem!

  SvarSlett
 26. hei kjære frøken Olsen;D))
  takk for gode ord..i lige måde...helt målløs jeg! kurvene med lokk (hvis det var de 2 grå?) den store koster kr 599,- og den lille 499,- har nemlig en serie på 3 stk..som er mer brunaktige...litt anderledes egentlig...RÅFLOTTE iallefal...de har jeg litt lengre nede på siden min. god dag til deg...klem vivian

  SvarSlett
 27. Så utrolig stemningsfulle og nydelige bilder!! Ja tenk, under 2 md til advent nå. Kjenner jeg er begynt å glede meg skikkelig til å begynne med juleforberedelser. Håper å være i mål med julegavene innen 1. desemer, slik at adventstiden kan nytes til fulle.

  Til fredag skal jeg til Lillestrøm på bloggtreff. Nesten 60 bloggere er påmeldt, så det blir utrolig spenennde. Du skulle vært med du også - hadde vært så kos å treffe deg!

  Ha en herlig uke videre!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 28. Hei:) Takk for fin kommentar:)Nydelig blogg du har:)

  SvarSlett
 29. Flott butikk du har!
  Gleder meg også til jul, synes ikke det er lenge til heller, så bare å komme i gang;)

  SvarSlett
 30. Hei hei! Lekre varer du har fått! Det er såå gøy når julevarene kommer :)
  Vi har fått de, men har ventet med å pakke de opp. skal gjøre det til uken! jippi!

  SvarSlett